-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:5476 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

آِا بدن كسي كه مشروبات الكلي مصرف مي كند نجس است
الف) منابع احكام، رسالههاي عملي مراجع تقليد است؛ اما منابع اصلي، كتابهاي روايي و فقهي است كه متخصصان ميتوانند از آنها استفاده كنند (مثل قرآن، وسائل الشيعه، اصول كافي، من لايحضره الفقيه و...)
ب) شراب و هر چيز مست كنندهاي كه به خودي خود مايع و روان باشد، نجس است و خوردن آن حرام و موجب حد شرعي است. اگر مثل بنگ و حشيش روان نباشد ودر آن بريزند كه روان شود، پاك است ؛ ولي خوردن آن حرام است.
ج) الكل صنعتي كه براي آمپول زدن ويا رنگ كردن درب و پنجره به كار ميرود اگر انسان نداند از چيزي كه به تنهايي مست كننده و مايع است درست كردهاند، پاك ميباشد.
د) فقاع كه از جو گرفته ميشود(آبجو) نجس و خوردن آن حرام است؛ ولي آبي كه از جو گرفته ميشود. (ماء الشعير) و به هيچ وجه مست كننده نيست، پاك و خوردن آن حلال است.
ه') نجس بودن آن، ظاهري است (مثل ساير نجاسات) و اگر به بدن يا لباس اثابت كند آن را نجس ميكند و با آب كشيدن آن محل پاك ميشود (مانند ادرار يا خوني كه اگر به بدن يا لباس اصابت كند پس از شستن آن پاك ميشود).
اما كسي كه شراب خورده اثر وضعي آن تا چهل روز بر روح و روان او باقي ميماند؛ يعني، آلودگي روحي پيدا ميكند و اين غير از نجاست ظاهري شراب است كه با طهارت همان لحظه پاك ميشود.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.